Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)

Thema's...

Meer informatie over thema's

Liefde en Relatie

Het meest is de mens bezig met haar of zijn relatie. Of het nu gaat over de partner, het gezin, de familie, het kind, ouderschap of een andere relationele vorm, altijd is en zal de mens hierin centraal staan.

Binnen uw relatie gaat het niet meer vanzelf; Niemand van ons wil een slechte relatie en toch, onbegrip, irritatie en verwijten. U spreekt elkaars taal niet meer en u beland op een eiland. De grip op uw relatie verzwakt of glijd weg en u voelt zich niet begrepen. U bent boos en voelt zich steeds meer machteloos worden. Een ieder van ons, wil binnen de door hem of haar gekozen relatie gelukkig zijn. Iedereen heeft wel een eigen uitleg over zijn of haar van geluk. Het gevoel van geluk komt onder druk te staan of u gaat zich bedreigd voelen. Ieder mens heeft van nature een strategie om zich te verweren of staande houden binnen zulke situaties.

Wat voorbeelden hiervan zijn; U voelt zich sterk en gaat door, U negeert signalen, er ontstaat ruzie en onenigheid, u raakt in afzondering. Confrontatie volgen elkaar op, u zoekt naar excuses of u verlegt uw probleem door achter de TV of computer te gaan zitten, alcohol, of andere verslavingen nemen bij u toe, of tussen u en uw relatie gaat het ineens over macht. Helaas merkt u dat de gekozen oplossingen niet werken en het onbegrip toeneemt, want ook uw partner of relatie kiest voor een oplossing. Hierdoor begrijpt u het vaak helemaal niet meer met als resultaat spanning, onbegrip en angst om straks alles te verliezen. Het wordt een visuele cirkel. Het geluk lijkt ineens heel ver weg en is voor uw gevoel onbereikbaar. u wilt veranderingen aanbrengen, maar u weet niet hoe dit bereikt wordt.

Levensvragen

U hebt alles in u om geluk, rust, acceptatie, zingeving, vrede, een goed welzijn en liefde in het leven te vinden, en toch is dat voor de meeste van ons moeilijk. In het geval dat dit lastig is, kan het helpen uzelf de volgende vragen te stellen; Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? Wat maakt me gelukkig? Weet dat u niet eerst in problemen of met onoplosbare vragen hoeft te zitten om Astropoort Online te bellen, want een oud gezegde vertelt; 'Voorkomen beter is dan genezen'!

Astropoort werkt samen met zorgvuldig geselecteerde en ervaren consulenten die klaar staan u te helpen aan antwoord en inzicht dat leidt tot uitzicht op vragen en onduidelijkheden welke uw leven beïnvloeden.

Toekomst voorspellen?

Is toekomst voorspellen onmogelijk? Dat dacht u maar, want het verleden bepaald de toekomst. Een toekomst voorspeller kan wel degelijk antwoord geven op vragen die in de toekomst spelen. Natuurlijk heeft niet iedere toekomstvoorspelling dezelfde waarde. Niet iedere toekomstvoorspeller is namelijk hetzelfde. De voorspellers bij Astropoort Online hebben een aantal zaken gemeen. Ze zijn stuk voor stuk ervaren, hebben de voorspellers bewezen kennis van zaken en Astropoort Online heeft haar erkende mediums uitvoerig gescreend op kunde, kennis, integriteit en accuratesse.

Partnerkeuze

Partnerkeuze;  Welk type partner sluit aan bij uw wensen en verwachtingen. Hoe verbindt u zich met een ander. Binnen welke omstandigheden zult u de meeste kans hebben een geschikte partner te ontmoeten.  Valt u vaak op de verkeerde, hoe komt dat en hoe brengt u daar verandering in.

Relatieadvies?

U zoekt advies over een relatieprobleem? Onze gespecialiseerde en erkende mediums helpen u en geven antwoord, inzicht en begeleiding bij problemen op het gebied van de relatie, familie, vrienden, kinderen, enz. Astropoort Online kent geen wachttijd omdat gespecialiseerde gescreende en ervaren consulenten online tot uw beschikking staan.

Het Astropoort consulenten team bestaat uit ervaren, integere en erkende mediums, paragnosten en relatietherapeuten. Kijk op www.astropoort-online.nl onder consulenten en als u weet welke beschikbare consulent u wenst te spreken, bel of maak een afspraak door op de persoonlijke pagina van deze consulent via de afspraakknop uw verzoek te zenden.

Inzicht in uw relatie

Wat zijn de sterke punten binnen uw relatie? Hoe vult u elkaar aan? Wat kunt u van elkaar leren? Zijn grote verschillen te overbruggen? Hoe verloopt de communicatie? Waar staat u samen voor? Welke levensgebieden staan in uw spotlicht? Mocht u het even niet meer weten of zit u met vragen? Levens-ervaren Astropoort consulenten staan voor u klaar!

Wat is Geluk

Het belangrijkste voor uw 'geluk' is het nemen van een beslissing. Maar wat geluk ook is, er zijn emoties in het leven die onze geluksgevoelens stimuleren zoals meer zelfvertrouwen, hoop, liefde, vreugde, eigenwaarde, tevredenheid enz., en waarbij de zin van het bestaan duidelijk invloed heeft op onze welvaart, kansen, familie, relaties en leefomgeving. (Lees verder onder specialisaties;(Is Gelukkig zijn een beslissing?)

Blijf ik gezond?

Onze consulenten zijn GEEN gediplomeerde artsen en stellen NOOIT diagnose bij ziekte, ook al kunnen onze consulenten weten wat u eventueel zou mankeren. Astropoort consulenten verwijzen u altijd door naar uw arts omdat die is gespecialiseerd in gezondheids-klachten.

Astropoort Online consulenten verwijzen u bij ziekte en gezondheidsklachten altijd door naar uw arts.

Helderziendheid

Helderziendheid wordt meestal aangeduid als het kunnen voorspellen van de toekomst of het zien van aura's of geesten. Met alleen deze mogelijkheden wordt helderziendheid erg krap bekeken, want er zijn enorm veel energieën die een helderziende zou kunnen waarnemen. Kijk voor uitleg over helderziendheid onder specialisaties...

Helderwetendheid

Helderwetendheid is een andere vorm van helderziendheid. Een helderwetend Medium ontvangt informatie alsof ze het weten. Dit houdt in dat zij hun informatie uit het weten van anderen inwinnen. Dit klinkt enger dan het is. Zaken die privé moeten blijven, zullen ook niet voor een helderwetende zomaar toegankelijk zijn tenzij hiertoe een reden is dat het niet langer privé hoort te blijven. Kijk voor meer informatie over helderwetendheid onder specialisaties op www.astropoort-online.nl

Heldervoelendheid

Heldervoelendheid is het voelen van subtiele energieën. Dit kunnen verschillende energieën zijn, de energieën van de omgeving waar je bent of de gevoelens en emoties van mensen. Bij het voelen van mensen (of dieren) maak je contact met de uitstraling van die persoon of het huisdier. Kijk voor meer informatie over heldervoelendheid onder specialisaties.

Helderhorendheid

Helderhorendheid; Ander woord voor helderhorendheid is paranormaal horen of helderhoren. Dit zijn geluiden die een normaal mens niet hoort. Een medium dat helderhorend is kan deze geluiden en tonen wel opvangen. Hij of zij kan tonen en of geluiden ingefluisterd krijgen via de oren, maar mogelijk ook vanuit zichzelf. Kijk voor meer informatie over helderhorendheid onder specialisaties.

Personal Coaching

Persoonlijk coachen is een individueel traject, bedoeld om uw privé als zakelijke vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen of bij te sturen. Dit vindt plaats door persoonsgerichte terugkoppeling en door u in uw eigen ‘spiegel’ te laten kijken. Op deze manier krijgt u grip op uw leven en komt u steeds meer in een actieve rol. Kijk voor meer informatie onder specialisaties bij Personal Coaching

Bewustwording

Astropoort consulenten hanteren een werkwijze die gericht is op uw bewustzijn en zelfontdekking. U wordt bewust gemaakt met een nieuwe manier van zien, denken en zijn. U ontwikkelt een heldere persoonlijke visie voor de toekomst en ontdekt nieuwe mogelijkheden voor uzelf. Onze consulenten ondersteunen u in uw persoonlijke groei en ontwikkeling, waardoor u een hoge mate van voldoening, rust, vrijheid en geluk ervaart. Lees verder onder tabblad: Specialisaties - Bewustwording en refectie

Horoscoop en Tarotkaart

Onder het menu-tabblad HOROSCOOP vindt u twee gratis mogelijkheden; Uw persoonlijke maand-horoscoop en jaar tarotkaart.

Met 18 seconden in gesprek

Wanneer u naam en boxnummer van de consulent(e) weet en op de website hebt gezien dat de consulent(e) die u wenst te spreken aanwezig is, dan hoeft u niet de telefonische welkomstboodschap in het geheel af te luisteren, want als u uit Nederland naar 0909-0506 of uit België naar 0907-07383 belt en u na het woord 'welkom bij Astropoort Online' toets 1 gevolgd door het 2-cijferige box-nummer van de consulent(e) intikt, spreekt u binnen 18 seconden met de consulent van uw keuze.

Uitleg belcredits

Bij gebruik van belcredits bepaalt uzelf het te besteden belbedrag en gesprekstijd. U betaalt vooraf voor Nederland 90 cpm en België 100 cpm en u heeft geen kosten achteraf. U betaald tot op de werkelijk gebruikte seconde en uw belkosten zijn beheersbaar en overzichtelijk. Met Credits maakt geen gebruik van 0900-nummers en u kunt bellen als uw 0900-nummer geblokkeerd is. Verblijft u in het buitenland? Met belcredits is Astropoort uit alle windhoeken van de wereld te bereiken.

VOORDELEN; Belt u uit België dan kan uw voordeel zelfs tot 75 cent per minuut oplopen in vergelijk met de tarieven die de meeste Belgische hulpenadvieslijnen toepassen en uw gesprek wordt niet na 10 minuten verbroken. In Nederland betaalt een prepaid gebruiker al snel € 1,30 per minuut wat u een voordeel van 40 cent per minuut oplevert. Met Bel Credits betaalt u pas op het moment dat u in gesprek bent. Belcredits zijn eenvoudig op te waarderen en zijn ook te gebruiken door Skype-gebruikers. U betaalt gemakkelijk en veilig via iDEAL (NL) of Bancontact Mister Cash (BE).

Om belcredits te kopen maakt u op www.astropoort-online.nl uw persoonlijke pagina aan. Zie in menu onder BELCREDITS en klik daarop voor meer info.

Vervolgens gaat u zich registreren en gaat u daarna automatisch naar de creditpagina.

Lees aandachtig wat hier staat want dit is de pagina waar u belcredits kunt kopen en tijdens het bellen kunt opwaarderen. 

Als u belcredits gekocht heeft ontvangt u een pincode. Vervolgens belt voor Nederland naar 010-3009112 en voor België naar 0031-103009112 en voert u de ontvangen code in. Zodra uw code is geaccepteerd wordt u doorverbonden en geeft u het boxnummer op van de consulent(e) die u wenst te spreken.

Horoscopen

Horoscopen; Welke thema’s zijn er het aankomende jaar, kunt u bepaalde grote veranderingen verwachten op specifieke gebieden (bijvoorbeeld relatie, werk, verhuizing), welke kwaliteiten gaat u verder ontwikkelen, waar liggen uw kansen en uitdagingen en waar moet u nog aan werken.

Tarot

Tarotkaarten hebben zich in de loop der eeuwen ontwikkeld tot een van de belangrijkste instrumenten om met hulp van kaarten antwoorden te krijgen op levensvragen. Kijk voor een uitgebreide uitleg over Tarotkaarten onder specialisaties en klik op tarotkaart.

De kaartlegger

Kaartleggers komen eigenlijk voort uit het zigeunervolk omdat deze bevolkingsgroep de bevoorrechte groep van paranormaal begaafde mensen waren. Vandaag de dag vindt u kaartleggers onder alle bevolkingsgroepen. Bekende kaartleggers waren Madame Lenormand en Francois Rabelais (Tarot), die gewone speelkaarten van eigen eigen tekeningen hadden voorzien en deze gebruikte bij consulten.

Lenormand kaarten

Lenormandkaarten kunnen behulpzaam zijn bij het geven van een bevestiging op een vraag en zijn ondersteunend tijdens uw gesprek met een van onze gespecialiseerde consulenten. U wilt meer informatie over de Lenormandkaart? Kijk onder specialisaties bij de Lenormandkaart.

Jaarhoroscoop

Een jaarhoroscoop wordt berekend aan de hand van Uw persoonlijke geboortehoroscoop en werpt een blik op het (komende) levensjaar.  Het laat zien welke levensgebieden er op de voorgrond treden, of er een bepaald thema is dat jaar en b.v. of dit een 'nieuw' thema is of een thema dat al in de geboortehoroscoop besloten lag en waarvoor nu de tijd is aangebroken om mee aan de slag te gaan.  Kortom een jaarhoroscoop geeft een stukje inzicht en kan een leidraad voor je zijn bij het maken van belangrijke beslissingen.

Rouwverwerking

Uw rouwproces delen? Astropoort consulenten staan altijd voor u klaar en delen uw verhaal waarmee u elders niet of moeilijk terecht kunt, omdat u uw familie, vrienden en kennissen daar niet lastig mee wilt vallen of merkt dat niemand echt naar u wilt luisteren.

Blokkades

Blokkades; Een menselijke problemen waar men zich op dat ogenblik geen raad mee weet. Vaak omdat men niet weet hoe dit moet worden aangepakt. Het probleem wordt weggestopt en vaak wordt er een muur opgetrokken waarachter men zich verstopt. Als men een blokkade te lang verstopt dan zet de blokkade zich vast in het menselijke energieveld, met alle gevolgen van dien.

Een depressie

Bijna een miljoen mensen in Nederland lijden aan depressie en liefst een miljoen mensen slikt antidepressiva, wat is er toch met ons aan de hand? Wat is een depressie; Als u langer dan twee weken somber bent en geen energie of interesse hebt in activiteiten die u normaal gesproken als plezierig ervaart, dan kan er sprake zijn van depressie. Hoe een depressie ontstaat is niet altijd en duidelijk. Het kan een reactie zijn op een ingrijpende gebeurtenis of een dierbaar verlies. Hoe sneller uw klachten worden aangepakt, hoe beter dat voor u is. Lees verder onder specialisaties

Spiritueel Coachen

U bent geen menselijke wezen met spirituele ervaring, u bent een spiritueel mens met menselijke ervaring. De sleutel voor verandering ligt bij u? Om positieve veranderingen in uw leven door te voeren bent u op uzelf aangewezen. Normaal wordt u aangemoedigd om oplossingen buiten uzelf te zoeken; Ander werk, partner, huis, enz. Maar hebt u gemerkt dat de problemen dan vaak gewoon weer terugkomen? De sleutel voor verandering ligt bij u. Vergelijk het met in de spiegel kijken. Hoe laat u uw ego lachen?

Ontspannen

Leren ontspannen betekent tot rust komen geestelijk en lichamelijk. Voor de ene mens is een avond sporten de ultieme manier van ontspannen en voor de andere een avondje uit. U vindt misschien wel ontspanning om een boswandeling te maken en daardoor tot rust te komen. Ontspanning zorgt voor balans. Bent u in onbalans dan kunnen Astropoort consulenten helpen te leren ontspannen, want ontspanning is voor iedereen belangrijk.

Animal Reading

Mens en dier lijken meer op elkaar dan wij allen beseffen. Beide hebben nagenoeg dezelfde kenmerken en zelfs onze genen lijken veel minder verschil te hebben dan we ooit voor mogelijk hebben gehouden. Beiden voelen pijn en kennen emoties. Mensen en dieren zijn in staat plezier te ervaren, maar kennen ook verdriet, jaloezie, boosheid, liefde en trouw. Voor meer informatie kijk onder specialisaties bij Animal Reading

Foto Reading

Een foto reading vindt plaats als u meer wilt weten over een dierbare of ter ondersteuning en duidelijkheid binnen bepaalde kwesties. Foto readings kunnen gaan over bestaande situaties of zaken uit het verleden die bij de betrokken personen spelen of hebben gespeeld. Foto readings helpen mensen bij het vinden van inzicht en uitzicht, bevestiging of aanwijzingen over hoe men met bepaalde situaties kan omgaan. Voor meer uitleg kijk onder specialisaties bij Foto Reading.

Chakra

Wat zijn Chakra's? Simpelweg gezegd zijn Chakra’s energie cirkels of wielen. Naast onze bloedsomloop, zenuwenbanen en lymfeklierbanen, loopt er nog een baan door uw lichaam die onze organen voorziet van energie. Daar waar deze banen bij elkaar komen of uit elkaar gaan, is een Chakra. Zie voor verdere uitleg; Onder specialisaties - Chakra's.

Mediteren

Meditatie is een al duizenden jaren beproefde en telkens verbeterde techniek om het bewustzijn om te schakelen. Wie mediteert, verlaat het gebruikelijke niveau van het wakende bewustzijn en begeeft zich in tot dan toe on-verkende gebieden van zijn persoonlijkheid. Meditatie wordt steeds vaker officieel aanbevolen door artsen en wetenschappers. Ziekenhuizen gebruiken meditatie steeds vaker als stressreductie instrument en er worden steeds meer meditatiemogelijkheden geboden in kantoren, gevangennissen, overheidsinstellingen, sportinstellingen en op vliegvelden. De meeste topsporters hebben een mentalcoach, topmanagers worden in populaire managementboeken geadviseerd te mediteren en politici gaan in retraite. Mediteren werkt en is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, zweverig, eng, of alleen maar voor enkeling sommige geschikt.

Reiki

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Universele levensenergie is de energie rondom ons heen, alles wat leeft en groeit, heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan. U kunt deze energie voelen wanneer u zich in de natuur begeeft. Zie voor verdere uitleg Reiki onder tabblad specialisaties

Aura

Aura is een veelkleurig, etherisch energieveld dat het fysieke lichaam omhult. leder mens bezit aura en zou de betekenis daarvan moeten weten. Want met de kennis van de aura kan men veel meer van zich zelf begrijpen. Wie bijvoorbeeld weet dat zijn auraveld op een bepaald moment vitaal geladen is, kan ongestraft veel meer energie uit de kast halen dan hij gewend is. Wie echter ontdekt dat zijn auraveld zwak is, moet er voor oppassen zich niet te laten manipuleren of moet er rekening mee houden dat hij sneller dan normaal vermoeid raakt. Zie ook onder specialisaties, onderwerp Aura.

Channelen

Channeling is een vaardigheid die u kunt leren en u in staat stelt om een verruimd bewustzijn te bereiken. Hierdoor kunt u contact maken met een Gids en een wezen, bijvoorbeeld een engel of lichtmeester. U hoeft niet spiritueel ontwikkeld te zijn of uw hele leven al gevoelig te zijn geweest om te kunnen channelen. Wat u wel nodig hebt is geduld, volharding en een sterk verlangen om contact te maken. Wees een bewust kanaal, wees u bewust van wat uw gids zegt. U zult leren hoe uw jouw trilling kunt verhogen om in de hogere sferen van de gidsen te kunnen zien, horen en voelen en op een bewuste wijze boodschappen te ontvangen.

Onze gespecialiseerde consulenten kunnen u veel meer vertellen over Channelen, een bijzonder hulpmiddel waar u baat bij hebt. Er zijn hele boeken geschreven, schilderijen gemaakt en toekomstvoorspellingen gedaan met behulp van gidsen, engelen en overleden personen die door middel van channeling doorkomen.

Contact

Contact Astropoort; Voor suggesties, opmerkingen, vraag over een sollicitatie of klacht over een consulent, verzoeken wij u vriendelijk deze te e-mailen aan de bedrijfsleiding welke dagelijks te bereiken is via het e-mailadres info@astropoort-online.nl - Wij maken u er op attent dat alleen serieus bedoelde berichten waar uw voor-en-achternaam, telefoonnummer en e-mailadres aan is toegevoegd in behandeling worden genomen.