Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)

Rouwverwerking

Het rouwproces delen?

De Astropoort consulent staat altijd voor u klaar en deelt zeker uw verhaal waarmee u elders niet of moeilijk terecht kunt, omdat u uw familie, vrienden en kennissen daar niet lastig mee wilt vallen of merkt dat niemand echt naar u luistert.

Iedere ochtend wakker worden met uw dierbare in gedachten en in gedachten weer naar bed gaan, maakt de put diep. U moet verder met uw dagelijkse zaken en het is goed dat Astropoort consulenten uw verdriet en gedachten delen, want rouw verwerken is niet makkelijk en het kan jaren duren. Rouw verwerken doet een ieder op zijn of haar eigen manier. Hoe gaat dat bij u? Weet dat u met al uw vragen bij een Astropoort Consulent terecht kunt, want door uw gedachten te delen komt u wellicht een stap verder in het rouwproces.

Bijna Dood Ervaring; BDE is een lichamelijke uittreding. Het is een uittreding die zich meestal voordoet na een zwaar ongeluk, tijdens een operatie of bij een toestand van zware ziekte waarbij het fysieke lichaam op de rand van de dood verkeert. Over het algemeen is de persoon klinisch dood geweest. Een deel van de ervaring is hetzelfde als bij een gewone uittreding zoals het waarnemen van plaatsen en personen enz., echter bij een BDE ervaart de persoon een aantal  andere ervaringen. Vaak noemt de persoon een tunnel waar aan het eind een intens vredevol licht gloeit. Ook kan hij personen ontmoeten die eveneens in hun astrale vorm (lichaam) aanwezig zijn. Deze  personen zijn bekenden zoals overleden familieleden of vrienden. Het kunnen ook gidsen zijn. Deze gidsen vertellen ons dan dat onze tijd nog niet gekomen is om dit fysieke lichaam te verlaten en dat we terug moeten en mogen naar het fysieke bestaan, omdat men nog een aantal dingen te doen heeft. Sommige mensen zien hun leven voorbij gaan als in een film. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben deze ervaringen meegemaakt tijdens een BDE, ongeacht hun ras, religie, cultuur of land. Gelovige als niet gelovige mensen hebben deze ervaringen. De BDE heeft over het algemeen een blijvende en zeer positieve invloed op de persoon, die na de BDE ervaring vaak spiritueler wordt en meer contact met de natuur zoekt.

Beschikbare consulenten
Beschikbare consulenten