Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)

Coaching

Spirituele Coaching; Om positieve veranderingen in uw leven door te voeren, bent u op u zelf meer dan ooit aangewezen. Normaal wordt u aangemoedigd om oplossingen buiten u zelf te zoeken; Ander werk, partner, huis, etc. Maar hebt u gemerkt dat de problemen dan vaak gewoon weer terugkomen. De sleutel voor verandering en aanpak ligt dan ook bij u. Spirituele coachen en een grondige aanpak. Er zijn diverse methoden en soorten van coachen. De een noemt zich Personal Coach, de ander noemt zich meer loopbaan of management coach. Onze Astropoort-online Coaches zien zich meer als Spirituele Coaches omdat alle problemen en vragen in ons leven uiteindelijk te maken hebben met uw persoonlijk proces van bewustwording. Als u besluit een Astropoort consulent als persoonlijke coach in te schakelen, dan moet u daar een goed gevoel bij hebben. Wij benoemen dat als de zogenaamde klik. Het coachen zal per telefoon, door middel van persoonlijke gesprekken met u plaatsvinden. Een gegarandeerde waarborg waar door uw persoonlijke situatie voor de buitenwereld absoluut privé blijft.

Wat is Spirituele Coaching; Vaak wordt aan de Astropoort consulent de vraag gesteld, wat is nou precies Spirituele Coaching. Een goede vraag, omdat het is onderwerp niet bepaald in brede kring bekend is. Binnen het bedrijfleven wordt het fenomeen coaching al vele jaren toegepast door zeer speciale gespecialiseerde bureaus. In het algemeen is over de vorm van coaching niet veel bekend en er wordt door het specialisme van de vorm coaching weinig geschreven.

Wat is Spirituele Coaching niet; Spirituele Coaching heeft niets te maken met paranormale zaken. Er worden geen geesten of spirituele entiteiten geconsulteerd. De wichelroede, tarotkaart, astrologische analyse of het geestverruimend middel en of toepassing hiervan wordt niet gebruikt om problemen op een alternatieve wijze te onderzoeken en op te lossen. Onze consulent en coach gebruikt geen handoplegging, hypnose of glazen bol. Onze spirituele coach beschikt over een degelijke diepgaande kennis en ervaring op esoterisch en metafysisch terrein en kan juist om deze redenen de rol en betekenis van bijvoorbeeld gechannelde informatie op de juiste waarde worden geschat.

Wat is Spirituele Coaching dan wel; Spirituele Coaching lijkt het meest op Personal Coaching maar de uitgangspunten waarmee gewerkt wordt zijn anders. Spirituele Coaching begint met het uitgangspunt dat wij spirituele wezens zijn die hier op aarde allerlei ervaringen opdoen om daardoor in bewustzijn te groeien. Deze ervaringen worden vaak versterkt en indringender als er problemen of blokkades ontstaan. Oplossen van problemen en het tot stand brengen van veranderingen zal dan ook niet eerder plaatsvinden dan wanneer het bewustzijn is veranderd.

Beschikbare consulenten
Beschikbare consulenten