Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • (Credits € 0,90 p/min)
 Nederland
(€ 1,50 p/min. • max.10 min (Credits 100 cpm)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • (Credits € 0,90 p/min)
 Nederland
(€ 1,50 p/min. • max.10 min (Credits 100 cpm)

Vacature consulent(e)

 

Hebt u ervaring als paragnost, bent u helderziend, helderwetend, helderhorend of heldervoelend medium of hebt u ervaring met tarot, lenormand, astrologie, bent u paranormaal hulpverlener, spiritueel coach, enz.

Bent realistisch, enthousiast, integer en hebt minimaal 12 uur per week tijd om via uw vaste telefoonaansluiting mensen die via Astropoort Online u bellen aan te horen en te helpen, waarbij u zich met ‘hart en ziel’ voor de beller en Astropoort Online inzet?

Dan verwelkomen wij u graag als collega consulent(e) bij onze in 2008 opgerichte en ACM/Opta/ConsuWijzer geregistreerde telefonische hulpenadvieslijn Astropoort Online, waar wij u op basis van zelfstandige dienstverlening zeer goede verdiensten aanbieden.

Geïnteresseerd? Vul dan het onderstaand formulier compleet in.

Na ontvangst van het volledig ingevuld formulier volgt een selectieprocedure die bestaat uit het screenen van de gegevens. Hierna maken wij eventueel een telefonisch afspraak om met u kennis te maken.

 
Sollicitatieformulier
 
 
 
 
 
CAPTCHA Image
 
Na ontvangst van uw ingevuld formulier nemen wij spoedig contact met u op.
Wat u nog moet weten: na ontvangst van uw formulier voeren wij twee zogenaamde screentesten uit, waarvan een telefonisch en een schriftelijk.
 
 
 

Astropoort behandelt uw aanvraag en gegevens strikt vertrouwelijk en zal deze nooit aan derden doorgeven!