Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)

Jassentechniek

De ervaringen en gebeurtenissen in je leven maken zowel bewust als onbewust een indruk op je. Op een bewust niveau kun je er aan terugdenken, of even terugkeren in het gevoel van toen. Onbewust, wat je dus niet met het blote oog ziet, blijft er ballast hangen. Deze ballast heeft een sterke uitwerking op je dagelijks leven; hoe je je voelt, waar je in gelooft, denkpatronen en je gedrag. In negatieve zin wordt je beperkt in je eigen vermogens om een succesvol leven te leiden; het verleden draag je immers met je mee. Doordat je je negatieve ballast met je meedraagt, voel je je vaak futloos en vermoeid, en hoe kan het ook anders met zulke "gewichten"? Daarnaast komt het veelvuldig voor dat mensen met een zware ballast last krijgen van depressie en burn-out.

De meegedragen ballast uit zich vaak in één of meerdere van de volgende symptomen; Specifieke angsten; Negatieve overtuigingen; Denk- en of gedrag patronen voortvloeiend uit onverwerkte traumatische ervaringen.

De ballast noemen we ook wel 'jassen'. Elke kapstok kan een maximaal aantal jassen dragen, zoals jijzelf een maximaal aan ballast aan kunt. De jassen bedekken de kapstok, waardoor hij niet meer zichtbaar is. Zo werkt het ook met een mens, je ballast overschaduwd je eigen ik en daardoor raak je het contact kwijt met je besef en gevoel wat wel en niet goed voor je is. Het spreekt voor zich, dat als de ballast wordt weggenomen, er weer ruimte ontstaat om je zelfverzekerder, fitter, vrijer en vele malen energieker te voelen.

Het ontstaan van de jassentechniek. De naam Jassentechniek is bedacht en ontwikkeld door de Nederlander Hans de Waard. In een notendop; in zijn visie kun je ons fysieke lichaam vergelijken met een kapstok, waaraan onze ballast in de vorm van "jassen" hangt. Elke Jas heeft ook een eigen naam, zoals een verbindingenjas, traumajas, projectiejas en ga zo maar door. De methodiek van Hans wordt wereldwijd met succes toegepast.

Voor wie werkt deze jassentechniek? De jassentechniek werkt voor iedereen; man, vrouw, jong en oud. Iedereen draagt immers ballast met zich mee. Het werkt dus ook voor jou. Het is echter wel zo, dat je voor jezelf moet beoordelen of de ballast die je in je leven hebt opgedaan, teveel voor je is. Ben je de laatste tijd prikkelbaarder? Heb je geen zin om iets te ondernemen? Werkt alles je tegen? Dan kan de jassentechniek een goede uitkomst bieden.

Wat doet het met je? De werking van jassentechniek is krachtig, echter heeft de hoeveelheid ballast wel invloed op het resultaat. De een voelt zich na 1 consult al direct vitaler, de ander heeft een aantal consulten meer nodig om zich zelfverzekerder, succesvoller, fitter en energieker te voelen. Laat je echter hierdoor niet afschrikken, want resultaat is gegarandeerd.

Beschikbare consulenten
Beschikbare consulenten