Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • (Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • max.10 min (Credits 100 cpm)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • (Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • max.10 min (Credits 100 cpm)

NEI therapie

Wat is NEI (Neuro Emotionele Integratie) therapie; NEI is een nieuwe revolutionaire therapie. NEI behandelt emotionele, psychische en lichamelijke problemen op een manier die zo eenvoudig en krachtig is dat u het niet zult geloven, tenzij u het zelf al heeft ervaren. Hebt u last van angsten, nervositeit, stress, ongewenst gedrag of andere problemen welke de kwaliteit van uw leven op een negatieve manier beïnvloeden, dan kan NEI u helpen dit veranderen. Daarnaast kan NEI ook zeer nuttig zijn als aanvullende therapie bij de behandeling van chronische ziektes.

Waar en voor wie kan de NEI therapie worden toegepast; NEI kan worden gebruikt voor de behandeling van elke vorm van psychische, psychologische, psychosomatische klachten en emotionele problemen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan stress, nervositeit, angsten, fobieën, slapeloosheid, prikkelbare darm syndroom, etc. Maar de NEI therapie kan ook worden toegepast voor het veranderen van elke vorm van ongewenst gedrag, stoppen met roken, afslanken en zelfs bij leer en leesproblemen. De invloed van de NEI is geweldig en verbeterd uw zelfvertrouwen, levenshouding, en geeft u meer succes in het bedrijfsleven en uw privéleven. Daarnaast is NEI een zeer effectieve en krachtige aanvulling op andere vormen van lichamelijke, psychische of emotionele invloeden en heeft bewezen zeer effectief te werken bij de behandeling van chronische ziektes. Verder NEI is een perfecte methode om uw doelen te bereiken in elk aspect van uw leven.

Hoe werkt NEI; Het menselijk gedrag is afkomstig van onze ervaringen uit het verleden. Ons hele leven is genoteerd in onze gedachten. De manier waarop onze herinneringen in principe zijn opgeslagen, zijn twee vormen; beelden en gevoelens. Ons onderbewustzijn zoekt altijd naar referentiepunten in en uit ons leven. Denkt u eens terug naar een tijd of situatie waar u zich echt gelukkig voelde, u gaat zich direct beter voelen, denkt u eens aan een persoon waar op u boos bent, en u zult weer boos worden, denkt u eens aan een situatie waarin u in verlegenheid werd gebracht, en u gaat zelfs weer blozen. Veel van onze ervaringen komen uit onze kindertijd. Maar de belevingswereld van een kind is in werkelijkheid heel anders dan die van een volwassene. Daarom zijn deze herinneringen over het algemeen het tegenovergestelde van wat wij willen, maar beïnvloeden ons gedrag en de manier waarop wij ons voelen wel. Door onze ouders, onze grootouders, onze leraren, onze religie, enz., wij krijgen ons leven voorgeprogrammeerd. Heel vaak is dit een negatieve en beperkte programmering. Onderzoek heeft aangetoond dat een gemiddeld kind van 15 jaar ongeveer 100.000 keer gehoord heeft dat hij dom en vervelend is, hij kan niets goed doen, is lelijk en nog veel meer. Des te eerder deze negatieve spiraal begint, des te dieper wordt de invloed op ons zelfbeeld, en hoe meer vernauwend benauwend het zal werken. De NEI therapie is eenvoudig, werkt plezierig en zal uw onverwerkte emotionele ervaring en belemmering oplossen. Uw openheid en onderbewustheid bepalen de diepgang van het gesprek met onze Astropoort consulent, daarnaast zal alles wat er tijdens het consult wordt verteld tussen u en onze consulent blijven, want uw integriteit staat bij ons voorop. Geeft u het voordeel van de twijfel aan deze therapie, want het werkt zo eenvoudig dat u het niet zult geloven totdat u het ervaren heeft. Onze gespecialiseerde en gediplomeerde NEI en holistisch therapeuten helpen u graag verder.

Beschikbare consulenten
Beschikbare consulenten